Omgekeerde rabarbercake

DSC_4843 compr

KeukenAtelier is verhuisd naar http://www.keukenatelier.com, alle recepten zijn meeverhuisd naar de nieuwe site.

Advertenties

4 thoughts on “Omgekeerde rabarbercake

  1. Herkenbaar, ik ben ook niet zo’n grote rabarberliefhebber. Kan me nog herinneren dat vroeger een vriendinnetje altijd dol was op rabarber en me steeds liet proeven, maar ik vond het niets. Misschien moet ik het toch maar weer eens proberen. Het ziet er wél lekker uit!

    • Dankjewel Karin! Misschien kan deze cake jouw mening over rabarber veranderen, net als bij mij is gebleken. Ik hoor het graag als het zover is!! Groetjes, Louise

  2. In tegenstelling tot jullie ben ik wel op dol rabarber 🙂
    Ik ga deze taart dan ook zeker maken (morgen). Ik heb nog wel een vraagje: maakt het uit wat voor soort olijfolie ik gebruik?

    • Hoi Tineke, ik heb voor deze cake de extra vierge olijfolie gebruikt. Ik vind dat erg lekker combineren bij de frisse fruitsmaken in de cake. Maar je kunt ook een mildere olijfolie gebruiken als je dat liever wilt. Groetjes, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s