Cranberry ijs met sinaasappel en kaneel

foto 1 compr

KeukenAtelier is verhuisd naar http://www.keukenatelier.com, alle recepten zijn meeverhuisd naar de nieuwe site.

Advertenties

6 thoughts on “Cranberry ijs met sinaasappel en kaneel

 1. hallo, ik wou het cranberry ijs met sinaasappel en kaneel maken. maar krijg maar een gedeelte van de ingrienten maar. hoe kan dat?
  groetjes nel

 2. Mijn complimenten voor het recept!, heb dit ijs en het koffie-met brownie ijs gemaakt. Dat wordt smullen als afsluiter van het kerstdiner! En nu is het huis gevuld met een heerlijke kerstgeur…! Het deeg staat te rijzen en het vruchtenmengsel en spijs staan klaar om bewerkt te worden. Ik denk dat ik wel begrijp waarom je gewonnen hebt, met dit kerstbrood.
  Prettige feestdagen !

  • Hallo Esther, wat leuk om te horen dat je zelfs met dríe van mijn recepten aan de slag bent gegaan voor de komende feestdagen!! Wij gaan het cranberry-ijs vanavond eten. Veel plezier vandaag met het kerstboombrood en ik wens jullie fijne feestdagen toe!! Groetjes, Louise

 3. Vanmorgen het cranberry-ijs gemaakt en nu na drie uur vriezen smaakt het al heerlijk.
  Het duurde even voor het mengsel stijf werd, ik had de moed bijna opgegeven toen ik wat zag veranderen in de kom. Alles was goed gekoeld, daar lag het niet aan, alleen de mixer was roodgloeiend. Het koffieijs ga ik ook nog proberen. Dank voor het recept. Hele fijne kerstdagen toegewenst en een gelukkig 2016. Groet Hanny.

  • Hallo Hanny! Fijn dat het toch is gelukt, weliswaar met een overwerkte mixer :). Het duurt inderdaad even voordat het mengsel opstijft doordat het een groot volume is. Misschien helpt het de volgende keer als je eerst de slagroom half stijf klopt en dan de rest van de ingrediënten mee klopt. Ik heb het op deze manier nog niet hoeven te proberen, maar wie weet helpt het jou (en je mixer)! Ik wens jou ook fijne en “zalige” kerstdagen toe en een goed 2016! Groetjes, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s