Kerstboombrood met amandel- en vruchtenvulling. Het lekkerste Kerstbrood van Nederland

IMGP3715 compr

KeukenAtelier is verhuisd naar http://www.keukenatelier.com, alle recepten zijn meeverhuisd naar de nieuwe site.

Advertenties

9 thoughts on “Kerstboombrood met amandel- en vruchtenvulling. Het lekkerste Kerstbrood van Nederland

  1. Hai Louise,

    Wat ziet dat er geweldig uit. Wat een leuke decoratie.

    Chapeau!!!!!

    Wij komen graag proeven hoor.

    Groetjes van de senior bergen.

  2. Ziet er verrukkelijk uit zeg! Mag zeker het beste kerstbrood van Nederland genoemd worden! Nogmaals gefeliciteerd!

  3. Pingback: Winactie: maak kans op een jaarabonnement foodies | Keukenatelier

  4. Dit ziet er enorm leuk uit! I.v.m. meer gasten dan broodjes, vroeg ik mij af of ik alles 1,5x kan doen. Denk je dat het dan nog in de oven past (aangezien ik dan natuurlijk anderhalf keer zo’n groot kerstbrood heb)? Of denk je dat ik het recept simpelweg twee keer zal moeten maken?

    Groetjes,
    Susanne

    • Hallo Susanne! De kerstboom van dit recept past net op een bakplaat van een gemiddelde oven (60 cm breed). Dus ik denk dat het voor jou handiger is om twee bomen te maken, tenzij je een grotere oven hebt. De dubbele hoeveelheid deeg en de vullingen kun je in één keer bereiden. Daarna splits je alles en maakt twee broden. Op zich is het op die manier niet eens zoveel meer werk. Hou me op de hoogte hoe het is gegaan! Veel plezier en succes!! Groetjes, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s