Gekarameliseerde Bananen Cake

IMGP9917

KeukenAtelier is verhuisd naar http://www.keukenatelier.com, alle recepten zijn meeverhuisd naar de nieuwe site.

Advertenties

4 thoughts on “Gekarameliseerde Bananen Cake

    • Hé Marjon, leuk dat je het recept hebt gebruikt! Bakpoeder kun je inderdaad vervangen door bakingsoda. Het is bijna hetzelfde; bakpoeder is bakingsoda in combinatie met maizena en een zuur in poedervorm. Nadat je er vocht bij doet wordt het geactiveerd. Bakingsoda is sterker, waardoor je er minder van nodig hebt, maar bakingsoda heeft een vloeibaar zuur nodig (in dit geval karnemelk) om het te activeren. Fijn dat het is gelukt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s