Chocolade Amaretti Taart

IMGP8486KeukenAtelier is verhuisd naar http://www.keukenatelier.com, alle recepten zijn meeverhuisd naar de nieuwe site.

Advertenties

5 thoughts on “Chocolade Amaretti Taart

  • Leuk!! Je kunt de taart trouwens een dag van tevoren maken als dat beter uitkomt. Hij smaakt een dag later net zo lekker namelijk. Ik hoor wel wat het feestvarken ervan vond :)…..

 1. Pingback: Omgekeerde Ananas Kokos Cake | Keukenatelier

 2. Afgelopen vrijdag deze taart gemaakt. De reacties waren erg goed. Ik heb hem weggegeven, waardoor ik hem niet zelf heb geproefd. Hij was wel wat gescheurd. Heb je daar een verklaring voor, of tips om dit een volgende keer te voorkomen? Ik ben trouwens erg benieuwd naar je nieuwe site!!

  • Jammer dat je de taart zelf niet hebt kunnen proeven, maar leuk dat de reacties positief waren. Dat vraagt dus om een herhaling!
   Dat er wat scheurtjes in de bovenkant komen is normaal. Het geklopte eiwit maakt het beslag luchtig, waardoor de taart in de oven gaat rijzen. Na het bakken zakt hij weer wat in, waardoor hij scheurt. Op zich is de combinatie van zachte binnenkant en knapperige bovenkant wel lekker. Als er heel veel scheuren in de taart zitten zou het kunnen dat jouw oven misschien wat warmer is. Probeer dan de volgende keer een iets lagere temperatuur (170°C), de baktijd zal dan wel wat langer zijn. Dus check dat zelf even.
   Mijn nieuwe site is bijna klaar en wordt echt heel erg mooi. Ik ben benieuwd wat alle lezers ervan zullen vinden, spannend!!
   Groetjes, Louise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s